Приятелка ме раздели с годеника ми, откриха ми рак Близка приятелка

...
Приятелка ме раздели с годеника ми, откриха ми рак Близка приятелка
Коментари Харесай

Марешка Бадерм с УЖАСЯВАЩИ разкрития! Кой и защо й направи черна магия за смърт

Приятелка ме раздели с годеника ми, откриха ми рак 
Близка другарка поддържала съкровен контакт с годеника на Марешка Бардем от " Игри на волята ", а дружно със собствен другар създали на чеченската моделка магия за гибел. За похлупак целият стрес и нерви докарали рак на Марешка.

Това разкри пред " България Днес " самата красавица, върху която се стоварват поредност от житейски удари в персоналния живот.

" Моите истории от живота с неприятности не престават. Известна съм с това, че си сортирам неверни мъже. Сигурно тежкото ми детство е отговорно за това. Влюбвам се в мъже, които най-после ми изневеряват ", стартира историята си пред вестника Бардем, чието същинско имен е Марха Осмаева.



Анджела Ташева и Гош

И продължава: " Имах избраник. Причината да се разделим беше интригите на едно момиче, която мислех за другарка - само че тя се оказа злобна фенка, която желае да бъде мен. Тя с интригите си настрои годеника ми против мен. Аз не устоях на психическия стрес и го оставих. Проблемът е, че бях му дала обещание в никакъв случай да не се свържа с хората, които ни разделиха, до момента в който той от самото начало е спал със същото момиче Анджела. Бях в меланхолия и попаднах в болница. Наскоро откриха, че имам рак в начален етап. Имам шанс, че го открих, тъй като не разбирах какво ми има ".



Анджела лъсна в порноклипове

След като най-сетне си стъпва на краката и е щастлива, на рождения й ден неотдавна следва нова трагична завръзка.

" Превъртях, тъй като не мислех, че годеникът ми е бил такова долно създание. Анджела се възползва от моята уязвимост и качи видеа с клюки, унижавайки мен. Изтерясах, откакто тя с нейния Гош споделиха, че са ми създали магия за гибел ", споделя Марешка.

Въпросната Анджела Ташева, която Марешка засяга, е участничка в паметното риалити " Къщата на инфлуенсърите ", която лъсна в порно неотдавна. Снимки и видеа на добилата известност като " кралицата на свадите " в онлайн формата Анджела демонстрират по какъв начин татуираната варненка се отдава на незнаен мъж. Докато интимният й сътрудник остава прикрит, а на показ е само мъжкото му достолепие, еротичната моделка театралничи пред камера и се оправя със половите осъществявания надалеч по-добре и от професионална порноактриса.

В риалитито Анджела призна, че си пада по дами. В предаването, станало известно като онлайн версия на " Биг Брадър ", Ташева се прочу с това, че продава употребяваните си гащи в еротичния уебсайт Онли фенс.

Именно там Анджела се среща с Гош, който също е измежду участниците, и двамата стават другари. По-късно тройката в приятелския кръг е запълнена и от Марешка. Но към ден сегашен обстановката е радикално друга - Анджела и Гош са от едната страна на барикадата, а Марешка от другата.

" Не мисля повече да понасям тези хора и взех решение най-сетне да събера храброст да се изправя против тях. Вече съм вкарала един изнасилвач в пандиза, ще се гордея със себе си, в случай че съумея да печеля и тази война с хора, които скапват България ", изрично съобщи пред " България Днес " чеченската моделка.

От своя страна Анджела и Гош оповестиха, че са били заплашвани и се опасяват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР